Θέλετε να παραγγείλετε; 2310 675720

Αποστολή Προϊόντων

Η εταιρεία μας έχει συνάψει συνεργασία με την εταιρία __________________ για τη μεταφορά και παράδοση των προϊόντων μας, λόγω της κάλυψης που παρέχει ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Για αγορές προϊόντων συνολικού βάρους έως 3 κιλά, η αποστολή κοστίζει 3,00€.

Για την εταιρία Courier με την οποία συνεργαζόμαστε, δυσπρόσιτες θεωρούνται όλες οι περιοχές που δεν είναι κοντά σε υποκαταστήματα της. Σε αυτή την περίπτωση υπολογίζουμε τα έξοδα αποστολής έως το πλησιέστερο υποκατάστημα, από όπου παραλαμβάνετε εσείς την παραγγελία σας. Αν επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η παράδοση στο χώρο σας αυτό θα γίνει με έξτρα χρέωση που θα υπολογιστεί από τον συνεργάτη μας.

Για κάθε επιπλέον κιλό (μέχρι τα 8 κιλά) η χρέωση είναι 1€.

Για προϊόντα μεγάλου όγκου συμφέρει η αποστολή της παραγγελίας σας με πρακτορείο μεταφορών είτε της επιλογής σας είτε της συνεργαζόμενης με την εταιρεία μας. Παρακαλούμε σε αυτήν την περίπτωση να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα άρνησης αποστολής, με μεταφορική αν η ίδια η μεταφορική το αρνείται.

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Για αγορές άνω των 80,00€ και βάρος παραγγελίας (φυσικό ή ογκομετρικό*) μέχρι 3kgr η αποστολή είναι δωρεάν.

*Ογκομετρικό βάρος (Kgr) = [Μήκος (cm) * Πλάτος (cm) * Ύψος (cm) / 5000.